Terug naar overzicht

Wat is een goed matras?

IMG_6117_crop

Tja… Er zit een tikje in mij, dat me steeds weer de reclame-uitingen van andere beddenspecialisten doet analyseren 😉 Vaak zijn ze goed en eerlijk, maar deze vind ik tenenkrommende: ‘1 matras voor iedereen’.

Misschien zit ook daar een absolute waarheid in? Als je net terugkomt van een half jaar rondtrekken door de rimboe en het beste waar je op geslapen hebt je reeds met water doordrenkte en platgelegen reismatrasje is. Jaaaaa, dan slaap je op elk matras. Ik ben ervan overtuigd!

Proefliggen

Als bovenstaand niet op u van toepassing is, dan raad ik u sterk aan op verschillende matrassen proef te liggen. Voel hoe die matras uw lichaam ondersteunt! Te hard? Ze zijn er zachter! Te warm? Ze zijn er verkoelend! Te zacht? Firm is perfect voor u. En zo kan ik nog even doorgaan.

Investeer tijd

Een goed matras koop je niet met 1 klik op een knop. Investeer tijd in het uitzoeken en u zal jarenlang plezier hebben van een heerlijke nachtrust, want als je goed slaapt, is het leven leuker!

Contact person

Leef! Lach! Geniet!

Marijke

Bezoek onze winkel

Behoefte aan inspiratie? In onze winkel vind je talloze woonideeën voor het hele huis. Ontdek jouw unieke stijl in onze winkel.

Slenders Wooncomfort
Burgemeester van Houtstraat 71
Budel