Wonen

Comfortabel wonen in jouw stijl

Smile-17-01-2019281979

Comfortabel wonen in jouw stijl

Wonen

Creëer jouw unieke interieur bij Slenders Wooncomfort. Eindeloze variatie in meubels, accessoires en de aankleding van vloeren, muren en ramen. Bekijk ons aanbod, kies wat bij je past en geef je interieur kleur en karakter.

Smile-17-01-2019282048lagen IMG_6040_landscape ws.keuken

Ons aanbod

IMG_1555 IMG_6042

Vloeren

Een vloer is altijd een eyecatcher. Met de vloeren van Slenders wordt iedere ruimte representatief. Van vinyl en pvc tot vloerbedekking: het aanbod is groot en ieder type vloer heeft eigen kwaliteiten. Laat je goed informeren en ontdek de verschillen in stijl, uitstraling en gebruik. Goed om te weten: een vloer van Slenders wordt altijd professioneel gelegd door ons eigen team.

IMG_1556

Raamdecoratie

Keuzevrijheid is troef bij raambekleding. Van overgordijn tot transparant, van plissé tot inbetween, van lamellen tot jaloezieën. Raambekleding kent talloze toepassingen en daarbij gaan functioneel en esthetisch hand in hand. Maatwerk is cruciaal om een mismatch te voorkomen. Ontdek de mogelijkheden in onze winkel. Onze mensen helpen je graag om door de bomen het bos te zien.

Smile-17-01-2019282086-HDR
IMG_1558_portrait
IMG_1587_portrait
IMG_1589_portrait
IMG_5743_portrait
IMG_1564_portrait
IMG_1561_portrait
Contact person
Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Bezoek Slenders Wooncomfort en laat je vrijblijvend adviseren.

Verf en behang

Muurbekleding kan een ruimte maken of breken. Soms is verf passend, soms zorgt behang juist voor de finishing touch. Slenders biedt een breed pallet aan materialen, kleuren en motieven. Leef je uit in iedere mogelijke kleur of houd het juist rustig en zacht. Wat je ook wenst: samen maken we van iedere muur een paradepaardje.

Monsoon20_Facet_75301A_1_Roomshot

Woonaccessoires

Van robuuste industriële lamp tot brocante kaarsenhouder die de romantiek op een voetstuk plaatst: accessoires zijn er in vele gedaanten. Soms trendgevoelig, soms juist tijdloos. Accessoires zijn flexibel, makkelijk te verplaatsen en te combineren. Daardoor zijn ze ideaal om naar wens kleur en karakter toe te voegen. Bij Slenders ben je altijd verzekerd van een uitgekiende selectie sfeerversterkers waar je vrolijk van wordt.

IMG_9634
Enkele van onze merken

Slenders Wooncomfort is dealer van Riverdale, Rivièra Maison, WoodWick, Millefiori en SWB Home Collection.

Logo
Logo
WoodWick032024

Monthly Must have

maart

WoodWick, de kaars met het knisperend geluid van een haardvuur en de heerlijke geuren. In maart shop je de geuren Linen en Black Berry met 25% korting.

Interesse in dit product?