Terug naar overzicht

Een kerst met glitters!

IMG_5931_crop

Nu we steeds dichterbij ‘the most wonderful time of the year’ komen, zie je het straatbeeld veranderen. Lichtjes in de ramen, in de bomen en hier en daar een verlicht rendier in de tuin. Is dat anders dan vorig jaar? Nee, zeker niet! Lichtjes blijven de basis voor kerstversiering. Maar wat is er dan anders? Zoals heel veel trends is het ook met deze zo. Overgewaaid of zal ik zeggen langzaam vanuit de metropolen naar hier gedwarreld 😉.

Mijn favoriet

Goud en glitters. Altijd al mijn favoriete feestuiting, maar tót dit jaar toch een beetje moeilijk in deze regio. Daar komt verandering in! Ik zie in onze winkel steeds meer mensen naar goud en glitters grijpen en dan maakt mijn hart een sprongetje. Dat begrijpt u wel!

Iets nieuws proberen

Met enige weerstand van het gezin probeer ik thuis ook iets nieuws. Na jarenlang een huis vol kerstbomen gehad te hebben, gaan we nu voor ‘feestuitingen’. Dat kan een guirlande met lichtjes op de schouw zijn of een XXL windlicht vol boompjes en ja hoor, weer de lichtjes. U begrijpt het, dat door het hele huis! Veel meer werk, maar tot nu toe vind ik het persoonlijker en daardoor specialer.

Hoe dan ook, of u voor een traditionele kerstboom kiest of voor de feestuitingen gaat; kerst is een tijd van verbinden, warmte en gezelligheid. Ik kijk er enorm naar uit! Lieve mensen, ik wens u allemaal hele mooie feestdagen. Glitter en sparkle er lekker op los, want het is zo weer januari.

Contact person

Leef! Lach! Geniet!

Marijke

Bezoek onze winkel

Behoefte aan inspiratie? In onze winkel vind je talloze woonideeën voor het hele huis. Ontdek jouw unieke stijl in onze winkel.

Slenders Wooncomfort
Burgemeester van Houtstraat 71
Budel